Skruvkompressorer på nätet

Är man på jakt efter en ny skruvkompressor, smord med eller utan olja, kan man börja på nätsidan http://www.granzow.se/produkter/kompressorer/oljesmorda-skruvkompressorer/, där man kan läsa alla tekniska detaljer.

Deras serie av oljesmorda skruvkompressorer startar med C, vilken är en sammanbyggd maskin där oljebehållare, separationsfilter och kompressorenheten redan sitter ihop. Detta eliminerar risken för läckage och gör arbetet säkrare och arbetsvänligare. Trycket varierar från 2,2 – 22 kW hos den här serien.

Bluekat tekniken
Den andra serien av oljesmorda skruvkompressorer är S-serien, som nästan eliminerat risken för läckage fullständigt pga den horisontella oljebehållaren direkt flänsad med skruvpaketet. Den här serien kommer som stand-alone eller i kombination med olika påbyggnadsfunktioner, som inbyggd kyltork och varvtals styrning. Mest spännande är Bluekat tekniken. Tryckluften passerar en katalysator som omarbetar smörjoljan tillbaka till vatten och kolvatten, även kondensvattnet. Detta får till följd att tryckluften faktiskt är renare än med en oljefri kompressor.

Oljefri tryckluft
Vill man försäkra sig om en hög luftkvalitet finns det också ett antal oljefria skruvkompressorer att välja på. Det har samma höga kvalitet som de oljesmorda och kan beställas med eller utan luft, vattenkyl eller varvtalsstyrning. SO-serien presterar 45 – 355 kW.

Alla tre serier kan ses i butik hos återförsäljare, eller i webb-shoppen och sedan beställas och levereras i hela landet. Få har ett så gediget utbud för att kunna ha matcha den perfekta kompressorn, plus att här finns också second hand försäljning med 6 månaders garanti.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *